About

これは、ジャパン・フォト・プロジェクトのブログです。ジャパン・フォト・プロジェクトは、日本人と西洋人の2人の写真家が、異なった2つの視点で日本の社会を切り取ろうとする、ユニークかつ奥深いドキュメンタリー写真プロジェクトです。兵庫県出身のドキュメンタリー写真家、森本徹とバルセロナ出身のトラベル写真家、ティナ・バゲの両写真家のコラボは、革新的なアプローチを持ち、彼らの美しいモノクロームとカラー写真は、世界中の多くの人を魅了します。両写真家は日本の隠れた内面を浮き彫りにする写真を撮る事によって、多くの外国人が見た事の無い、そして多くの日本人が見過ごしがちな本当の日本を見せたいと考えています。両写真家は2010年の1年間、キャンピングカーで日本全国を巡り様々なテーマを撮影します。プロジェクト後、彼らの作品は写真集となり、また写真展も多くの都市を回る予定です。

Aquest és el blog de The Japan Photo Project. The Japan Photo Project és un singular projecte fotogràfic ideat per dos fotògrafs professionals l’interès dels quals es centra en explorar la societat japonesa en profunditat a través de dues mirades diferents: la d’un fotògraf autòcton i la d’una fotògrafa occidental. El treball conjunt entre Toru Morimoto, fotògraf documental de Kobe, i Tina Bagué, fotògrafa de viatge de Barcelona, oferirà un enfocament innovador que donarà lloc a un increïble treball fotogràfic amb imatges en blanc i negre i en color que atraurà a tot el món. Els autors volen mostrar el Japó de debo mitjançant la creació d’imatges que encarnin el veritable esperit de la societat nipona, aquella que els estrangers sovint no veuen i que els nadius sovint donen per sentada. Els dos fotògrafs viatjaran durant tot l’any 2010 amb una autocaravana per tal de fotografiar tota la geografia japonesa. Un cop finalitzat el projecte, les imatges es plasmaran en un llibre de fotografia, i l’exposició viatjarà a tantes ciutats com sigui possible.

This is the blog of The Japan Photo Project. The Japan Photo Project is a unique in-depth documentary photo project initiated by two photographers who plan to explore Japanese society through two different perspectives: the point of view of a Japanese native and the point of view of a Westerner. This collaboration between Toru Morimoto, documentary photographer from Kobe, and Tina Bagué, travel photographer from Barcelona, is an innovative approach that will result in an incredeible body of color and black and white images that will resonate with audiences world-wide. They want to show real Japan by ceating images that embody the true spirit of Japan, which foreigners often do not see and the natives often take for granted. They will travel all over Japan for one year, 2010, by a mortor home. Once the project is completed, the works will become a photography book, and the exhibition will travel as many cities as possible.

Este es el blog de The Japan Photo Project. The Japan Photo Project es un singular proyecto fotográfico ideado por dos fotógrafos profesionales cuyo interés se centra en explorar la sociedad japonesa en profundidad a través de dos miradas distintas: la de un fotógrafo autóctono y la de una fotógrafa occidental. El trabajo conjunto entre Toru Moirmoto, fotógrafo documental de Kobe, y Tina Bagué, fotógrafa de viaje de Barcelona, ofrecerá un enfoque innovador que dará lugar a un increíble trabajo fotográfico con imágenes en blanco y negro y en color que atraerá a todo el mundo. Los autores quieren mostrar el Japón de verdad mediante la creación de imágenes que encarnen el verdadero espíritu de la sociedad nipona, aquella que los extranjeros a menudo no ven y que los nativos a menudos dan por sentado. Los dos fotógrafos viajarán durante todo el año 2010 con una autocaravana para fotografiar toda la geografía japonesa. Una vez finalizado el proyecto, las imágenes se plasmarán en un libro de fotografía y la exposición viajará tantas ciudades como sea posible.


No Response to “About”

Sorry! Comments are closed.