Previous trip to prepare JPP

2010年開始の旅に向けた準備のため、この17日に日本に着きました。11月3日までの滞在予定の中では、日本のスポンサーとミーティング、キャンピングカーを試乗、携帯、無線データ通信のテストなどをします。現在、キャンピングカーの試乗を終えました。写真でも紹介した様に、すばらしいキャンピングカーです!大きくて快適。すばらし内装とたくさんの収納棚、テレビに電磁レンジと至れり尽くせりです。ボダーがすばらしい体験をもたらしてくれることは間違いありません。

El dia 17 vem arribar a Japó amb l’objectiu de començar a preparar el viatge del 2010. Hi serem fins el dia 3 de novembre i durant aquestes dues setmanes llargues tenim previst concretar sponsors, conèixer en persona la nostra futura casa sobre rodes, obrir linies de mòbils, estudiar la conexió a Internet wi-fi i un llarg etcètera. De moment ja hem provat l’autocaravana, la qual ha resultat ser tant meravellosa com semblava a les fotos! Gran, cómoda, amb micrones, tele, molts armaris i un llit força gros. La Border promet grans experiències!!!

and during these two weeks we plan to confirm our sponsors, meet in person our future home on wheels, open mobile lines, study the Wi-Fi Internet connection and much more. At the moment we have seen the motorhome, which has been proved so wonderful as it seemed in the photos! Great, comfortable, with microwave, TV, many cupboards and a big bed. Border motor home promises great experience!

El día 17 llegamos a Japón con el objetivo de empezar a preparar la aventura del año 2010. Estaremos hasta el día 3 de noviembre y durante estas dos semanas largas tenemos previsto concretar sponsors, conocer en persona nuestra futura casa sobre ruedas, abrir líneas de móviles, estudiar la conexión Internet wi-fi y un largo etcétera. De momento ya hemos probado la autocaravana, la cual ha resultado ser tan maravillosa como parecía en las fotos! Grande, cómoda, con microondas, tele, muchos armarios y una cama bastante grande. La Border promete grandes experiencias!

No Response to “Previous trip to prepare JPP”

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>