Opening of Photo Exhibition: “Diachronies of modern Japan”

invita2

We are pleased to annouce the opening of the exhibition “Diachronies of modern Japan” that will be held at the exhibition room of Jaume Fuster Library in Barcelona at 19hrs. on the 2nd of March. The exhibition will run until the 9th of April. The exhibition is formed by 74 color pictures by Tina Bagué taken in Japan during her five visits to the country between 2002 and 2008.

写真展「時代が交錯する日本」がバルセロナのジャウマ・フステ図書館で開かれます。オープニングセレモニーは4月2日の19時です。開催期間は4月9日まで。写真はティナ・バゲが2002年から2008年の間の5度に渡る日本での撮影から選りすぐられた74枚のカラー写真です。

Tenim el plaer d’anunciar-vos la inauguració de l’exposició “Diacronies del Japó modern” que tindrà lloc a les 19 hores el dilluns 2 de març a la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona. L’exposició es podrà veure fins el 9 d’abril. L’exposició està formada per 74 imatges en color de Tina Bagué, fetes a Japó durant les seves cinc visites al pais nipó des de l’any 2002 fins l’any 2008.

Tenemos el placer de anunciaros la inauguración de la exposición “Diacronías del Japón moderno” que tendrá lugar en la sala de exposiciones de la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona a las 19 horas el lunes 2 de marzo. La exposición se podrá ver hasta el 9 de abril. La exposición está formada por 74 imágenes en color de Tina Bagué, realizadas en Japón durante sus cinco viajes al país nipón desde el año 2002 hasta el año 2008.

http://w3.bcn.es/V51/Serveis/Noticies/V51NoticiesLlistatNoticiesCtl/0,2138,99468069_99472061_2_748558128,00.html?accio=detall&home=&nomCanal=Noticia

2 Responses to “Opening of Photo Exhibition: “Diachronies of modern Japan””

 1. Marc Martínez says:

  Honto ni kireina sashin desu ne. En veure-les repetides vegades era com si em transportés allà mateix i pogués respirar l’aire japonès. Sort amb el projecte, potser ens podem trobar a Mito si veniu. sereu benvinguts. Gambatte.

  Marc
  de E&A Gispert

 2. JPP says:

  Arigato, Marc!!
  Ha estat una bona sorpresa trobarte a la sala!
  Sí que us avisarem quan estiguim aprop de Mito.
  Ens veiem i records a ella.

  Toru

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>