Succesful Conference on Japan

conferencia-biblio-lowDesde d’aquí volem agraïr a la cinquantena de persones que van omplir ahir la sala d’actes de la Biblioteca del Guinardó en motiu de la conferència “Japó: la convivència armoniosa de la tradició i la modernitat”, a càrrec de la Tina Bagué. Moltes gràcies a tots!

Desde aquí queremos dar las gracias a las cincuenta personas que ayer llenaron la sala de actos de la Biblioteca del Guinardó con motivo de la conferencia “Japó: la convivència armoniosa de la tradició i la modernitat”, a cargo de Tina Bagué. Muchas gracias a todos!

We want to thank to some fifty people who filled up the conference room at the Guinardó Library yesterday evening for the conference “Japan: harmonious coexistence of tradition and modernism”, held by Tina Bagué. Thank you very much to all of you!

昨日の夕方、ティナ・バゲによる講演「日本:伝統と近代の共存」のためにギナルド図書館の会議室に足を運んでくれた50人余の人たちにお礼を申し上げます。ありがとう、皆さん!

5 Responses to “Succesful Conference on Japan”

 1. Loto says:

  La conferència va estar genial! Unes fotos fantàstiques. Necessiteu una becaria durant el viatge? jejeje Jo us acompanyaria sense pensar-ho 2 cops!
  Moltes felicitats per aquesta iniciativa tant maca. Ja teniu una compradora assegurada del llibre (i segur que molts mes)
  Molta sort!

 2. JPP says:

  Hola! M’alegra saber que la conferència va estar bé, perque jo al final vaig pensar que potser m’havia enrollat una mica massa i us havia aborrit una mica …! Llastimosament no ens hi cabrà ni un becari a l’autocaravana perque serà força petita, però si vens al Japó al llarg del 2010 buscan’s i fem un té!
  Pel llibre … a creuar dits, a veure si algún editor ho veu tant clar com nosaltres!!
  Moltes gràcies pel teu comentari!

 3. Oriol says:

  Boníssima la teva xerrada. Ens has fet ganes de visitar el Japó. Gràcies pel teu entusiasme. Projecte com el vostre ens fan creure que els petits miracles són possibles.

 4. JPP says:

  Gràcies Oriol! Esperem que sí, que aquest petit gran somni es faci realitat!! Moltes gràcies i seguirem informant de l’evolució dels esdeveniments!

 5. hella says:

  Fa anys que vull anar al Japó i finalment aquest estiu hi aniré :) i vosaltres heu estat uns dels referents per la preparació del viatje. Primer comprar-se una bona càmara i segons unes bones sabates per caminar, descobrir, passejar, observar,…
  (Després de la conferència evidentment vem anar a sopar a un japonés per celebrar-ho, les teves fotos ens van fer entrar gana japonesa)
  En el meu mini-blog a fuzzyshot vosaltres sou la primera foto. Gràcies per la conferencia, l’exposíó, la web, el projecte,… Fins aviat!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>