“JAPAN/日本” book and “Nippon” exhibition in Milan!

JPPの写真集「JAPAN/日本」の発表会及び、その写真展「Nippon」のオープニングがイタリア、ミラノのCombines XLギャラリーにて3月8日、18時30分から行われます。写真展は4月12日まで開催されます。是非お越し下さい!プリント作品の売り上げの10%は、東日本大震災で保護者が死亡又は行方不明となった福島県の孤児・遺児のための支援支援基金に寄付されます。

La presentació del llibre de fotografia ”Japó/日本” i la inauguració de l’exposició de JPP “Nippon” es durà a terme a la Galeria Combine XL a Milà (Itàlia) el proper 8 de març de 2012 a les 18:30 h. L’exposició romandrà oberta fins el 14 d’abril de 2012. Si esteu a Milà no us la perdeu! El 10% de la venda de les obres anirà destinada a la Fundació que el Govern de Fukushima ha creat per als orfes de Fukushima, els pares dels quals van morir o van desaparèixer a causa del devastador terratrèmol i tsunami.

The book presentation of JPP’s photography book “JAPAN/日本” and the opening of JPP’s exhibition “Nippon” will take place at Combines XL Gallery in Milan, Italy at 18:30 pm on March 8, 2012.  The exhibition will run until April 14, 2012. Please stop by! 10% of the prints sale will go to the Fukushima Government’s foundation for the orphans in Fukushima whose parents are missing or were killed by the tsunami and earthquake.

La presentación del libro de fotografía ”Japón / 日本” y la inauguración de la exposición de JPP ”Nippon” se llevará a cabo en la Galería Combine XL en Milán (Italia) el próximo 8 de marzo de 2012 a las 18:30h. La exposición permanecerá abierta hasta el 14 de abril de 2012. ¡Si estáis en Milan no os la perdáis! El 10% de la venta de las obras irá destinada a la Fundación que el Gobierno de Fukushima ha creado para los huérfanos de Fukushima cuyos padres murieron o desaparecieron debido devastador el terremoto y tsunami.

 

No Response to ““JAPAN/日本” book and “Nippon” exhibition in Milan!”

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>