JPP picture on Lonely Planet magazine cover!

旅雑誌「ロンリープラネット」のスペイン版の11月号はもう発売されてますが、その表紙にティナが撮った数年前に日本で撮った写真が使われました。実際、写真が表紙に使われることは、めったにない難しい事なので、とってもうれしいです。

La versió espanyola de la revista Lonely Planet d’aquest mes de novembre ja està a la venda. I la fotografia de la portada la va fer la Tina Bagué fa uns anys, en un dels nostres primers viatges a Japó. La veritat és que una de les millors coses que li pot passar a un fotògraf/a és que una de les seves fotografies sigui utilitzada per una portada, la qual cosa no és gens fàcil! Així que estem molt contents!

The spanish version of the november issue of Lonely Planet Magazine is already on sale. And the picture of the cover of the magazine was taken by Tina Bagué a few years ago, in one of our first trips to Japan. The truth is that one of the best things for a photographer is that his/her picture is used it as a cover picture, which is not easy at all. So we are very happy with it!

La versión española de la revista Lonely Planet de este mes de noviembre ya está a la venta. Y la fotografía de la portada la hizo Tina Bagué hace unos años, en uno de nuestros primeros viajes a Japón. La verdad es que una de las mejores cosas que le puede pasar a un fotógrafo/a es que una de sus fotografías sea utilizada para hacer una portada, lo cual no es nada fácil! ¡Así que estamos muy contentos!

8 Responses to “JPP picture on Lonely Planet magazine cover!”

 1. Oriol says:

  Felicitats Tina! Tossuderia, constància i la feina ben feta, oi?
  Demà mateix compro la revista!
  Aprofiteu el temps que això s’acaba.

 2. JPP says:

  Gràcies! L’aprofitarem a tope!!!

 3. Tona says:

  Nosaltres ja la tenim. La foto és molt bonica. Ens ha fet molta il·lusió.

 4. anele says:

  Pues mi más sincera enhorabuena. Me imagino la ilusión que le debe de haber hecho…

 5. mariann says:

  よかったね~
  このしゃしんの じょせいが 
  すてきなので、わたしも 
  だいすきな しゃしんとして 
  いんしょうに つよく のこっています
  ひょうしに つかわれて
  すご~く うれしいです。

 6. xavier says:

  Moltes Felicitats Tina!

 7. JPP says:

  ありがと!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>