What is a Power Spot?

最近日本では「パワースポット」という言葉が雑誌やテレビで流行っているようです。「パワースポット」とは、超自然的な気が出ている場所です。そして多くの人は、そこへ行くとパワーをもらえたり、健康になったりすると信じているようです。ですから最近では、パワースポット巡りが人気になり、 パワースポットである神社、お寺、霊場といった神聖な場所が東京タワーのような観光名所のようになりつつあります。京都や江戸が風水に基づいて作られたと言われるように、日本人の迷信深さは昔から変わってないようです。

Darrerament el concepte “Power spot” està de moda a les revistes i els programes de televisió japonesos. “Power spot” fa referència a llocs que semblen tenir poders sobrenaturals. A més a més, hi ha gent que creu que visitar aquests llocs proporciona poder o salud als visitants. És per aquest motiu que s’ha posat de moda entre els japonesos visitar aquests llocs. Normalment aquests “Power spots” són llocs sagrats com temples, santuaris o muntanyes, que recentment s’han convertit en atracciones turístiques com si es tractés de la mateixa Tokio Tower. Al cap i a la fi, els japonesos sempre han sigut molt supersticiosos. Durant els últims mesos hem visitat uns quanta d’aquests llocs com ara Osorezan, el llac Okama a Zao, o Dewa Sanzan. Supersticions a part, el que no es pot negar és que tots aquests llocs trasmeten una energia especial quan els visites.

Recently the word “Power Spot” has become very popular among Japanese magazines and TV. “Power Spot” refers to places that seem to have supernatural power. Also, many people believe that these power spots could give power or health to the visitors. So, it became very popular among Japanese to visit these power spots. This kind of sites are often sacred places such as temples, shrines and mountains, which recently have become tourists’ attractions just like Tokyo tower. After all, Japanese have always been very superstitious people. During the past few months we have visited quit a few “Power spots” such as Osorezan, lake Okama in Zao or Dewa Sanzan. Leaving superstitions aside, the truth is that these places transmit some kind of strong energy when you visit them.

Últimamente el concepto “Power spot” está de moda en las revistas y los programas de televisión japoneses. “Power spot” hace referencia a lugares que parecen tener poderes sobrenaturales. Además, hay gente que cree que visitar estos lugares proporciona poder o salud a los que lo visitan. Es por este motivo que se ha puesto de moda entre los japoneses visitar estos lugares. Normalmente estos “Power spots” son lugares sagrados como templos, santuarios o montañas, que recientemente se han convertido en atracciones turísticas como si se tratara de la misma Tokio Tower. Al fin y al cabo, los japoneses siempre han sido muy supersticiosos. Durante los últimos meses hemos visitado unos cuantos de estos lugares como Osorezan, el lago Okama en Zao, o Dewa Sanzan. Supersticiones aparte, lo que no se puede negar es que todos estos lugares transmiten una energía especial cuando los visitas.

No Response to “What is a Power Spot?”

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>