Japanese toilets on highway service areas

日本のトイレに驚かされ続けていますが、今回は高速のサービスエリアで新しく発見したトイレの「情報パネル」です。高速のサービスエリアのトイレはすごく大きく何十個とトイレがあります。でもこんなに数の多いトイレも、数台のツアーバスがトイレ休憩に来るとあっと言う間に埋まってしまいます。そこで登場するのがこの「情報パネル」です。トイレのどの便器が和式か、洋式か、和式のベビーチェア付きか、洋式のベビーチェア付きか、着替えが出来るトイレが瞬時に分かる電光掲示板です。そこに青のライトが着いていると空いていて、赤だと使用中という訳です。すごい!

Els lavabos japonesos em tenen permanentment fascinada per moltes raons, però aquesta vegada només mostraré el panell d’informació més recent que he vist. En realitat els lavabos públics en les àrees de servei de l’autopista són molt grans. De fet semblen ser massa grans … fins que arriben uns quants autobusos de tours organitzats per fa una parada de 10. És llavors quan aquest panell electrònic il.luminat cobra sentit. Hi ha inodors d’estil japonès, inodors d’estil occidental, inodors d’estil japonès amb cadira per nadons, inodors d’estil occidental amb cadira per nadons i un altre amb canviador per a nadons i adults. A més a més, també hi ha un urinari per als nens petits. La llum blava indica els buits, la llum taronja els ocupats. Increíble!

Japanese toilets keep me fascinated for many reasons, but I’ll just show you the latest pannel information toilet I have seen. Actually public toilets in highway service areas are extremely big. They look way far too big … until a few organized tour busses arrive for a 10 minuts stop. That is when this electronic lighted up panel makes sense. You can find japanese style toilets, western style toilets, japanese style toilets with baby chair, western style toilets with baby chair and one with changing stations for babies and adults. plus an urinal for small boys. Blue light for empty ones, orange light for busy ones. Amazing!

Los lavabos japoneses me  tienen permanentemente fascinada por muchas razones, pero esta vez sólo voy a mostraros el panel de información más reciente que he visto. En realidad los lavabos públicos en las áreas de servicio de la autopista son muy grandes. De hecho parecen ser demasiado grandes … hasta que llegan unos cuantos autobuses de tours organizados para hace una parada de 10. Es entonces cuando este panel electrónico iluminado cobra sentido. Hay inodoros de estilo japonés, inodoros de estilo occidental, inodoros de estilo japonés con silla de bebé, inodoros de estilo occidental con silla de bebé y otro con el cambiadores para bebés y adultos. Además también hay un urinario para los niños pequeños. La luz azul indica los vacíos, la luz naranja los ocupados. ¡Increíble!

I un senyal més dins del bany!

And one last sign inside the toilet, just in case!

¡Y una señal más dentro del baño, por si acaso …!

2 Responses to “Japanese toilets on highway service areas”

  1. tona says:

    M’encanta!!!!!
    Fins i tot per infants! N’hem d’apendre molt.

  2. JPP says:

    Ja ho veus! N’hi ha per escriure un llibre!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>