Moshi Moshi Pit

最初に「もしもしピット」と道路標示を見たとき、運転中の携帯使用禁止の表示だろうと思っていました。でも実は、これは、500メートル先に、車を停めて携帯で話をするためのパーキングスペースがありますよという標示だったのです。とってもいいアイデアだと思いますが、どうやら、東北と北陸にしかないようです、この「もしもしピット」

La primera vegada que vaig veure el senyal de “Moshi Moshi pit” a la carretera vaig pensar que significava que parlar pel mòbil mentre es condueix no està permès. Però estava equivocada. El que realment deia era que 500 metres més endavant hi havia un ‘Moshi Moshi pit “, que bàsicament és un petit aparcament al costat de la carretera on es pot parar per parlar amb el mòbil.” Moshi Moshi “ és el que diu la gent quan contesten el telèfon al Japó, una mena de “Hola”. És una idea molt bona però sembla que el Moshi Moshi Pit només existeix a la zona de Tohoku i Hokuriko.

The first time I saw the ‘Moshi moshi pito’ sign on the road I thought that it meant that talking on the cellphone was prohibited. But I was wrong. What it really said was that 500 meters ahead there was a ‘moshi moshi pit stop’, which basically is a small parking area by the side of the road where you can pull over your car to talk on the cellphone. “Moshi moshi” is what people say when they answer the phone in Japan, something like “Hello”. “Pito” refers to the “Pit stop” from Formula 1. It is a really good idea but it looks like this Moshi Moshi Pit exists only in Tohoku and Hokuriku areas.

La primera vez que vi la señal de “Moshi Moshi Pit” en la carretera pensé que significaba que hablar por el móvil mientras se conduce no está permitido. Pero estaba equivocada. Lo que realmente decía era que 500 metros más adelante había un ‘Moshi Moshi Pit”, que básicamente es un pequeño aparcamiento al lado de la carretera donde se puede parar para hablar con el móvil. ”Moshi Moshi” es lo que dice la gente cuando contestan el teléfono en Japón, algo así como “Hola”. Es una muy buena idea, pero parece que el Moshi Moshi Pit sólo existe en en la zona de Tohoku y Hokuriku.


2 Responses to “Moshi Moshi Pit”

  1. Anna Grau says:

    Està molt bé. M’agrada aquest nom. Moshi, moshi, que ha de voler dir digui, digui, Molt bé. A partir d’ara quan em truqui un número que no sàpiga qui és potser m’enrecordaré de dir Moshi, moshi pit…

  2. anele says:

    Son tremendamente organizados.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>