Interview in “Travesías”, Radio Exterior RNE

8月11日、スペインのラジオ・エクステリオール局の番組「トラベシア(航海)」にてティナ・バゲがJPPについてインタビューを受けました。15分間、JPPについて、日本について、などを喋りました。下のリンクをクリックすればインタビューを聴けますが、スペイン語のみです。

El dia 11 d’agost la periodista Sara Blanco, del programa de Ràdio Exterior “Travesías”, va entrevistar Tina Bagué per parlar sobre The Japan Photo Project. Durant 15 minuts van xerrar sobre el viatge, els seus objectius i Japó. Per escoltar l’entrevista podeu clicar el link de sota.


On the 11th of August the journalist Sara Blanco, from “Travesías” radio program, interviewed Tina Bagué to talk about The Japan Photo Project. During 15 minuts they chatted about the trip, its goals and Japan. To hear the interview click the link below.

El día 11 de agosto, la periodista Sara Blanco, del programa de Radio Exterior “Travesías”, entrevistó a Tina Bagué para hablar acerca de The Japan Photo Project. Durante 15 minutos charlaron sobre el viaje, sus objetivos y Japón. Para escuchar la entrevista podéis clicar a continuación.

Entrevista “Travesías”

4 Responses to “Interview in “Travesías”, Radio Exterior RNE”

 1. Oli says:

  descubrir radio 3 y vuestro proyecto recientemente es una gran noticia.

 2. Glauka says:

  A Mèxic ha sonat molt bé el que deies, s’ha entés encara més el viatge i el projecte. Les dos fotos que parlaves surten al Digitalfoto, rigth??? Quina feina tan bona col.legues!!!! Com passa de ràpidddddddddddddd!!!!!!!!!!!!

 3. JPP says:

  Dos cosas buenas en poco tiempo!!! Gracias!!!

 4. JPP says:

  Osti ha sonat bé a Mèxic? Què guai no???? Jo em vaig sentir amb una veu trencada rollo Sabina que no veas … Pero va estar bé!!!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>