Cheap sushi for low budget economies!

ヨーロッパで寿司を食べようと思ったら、美味しかろうが不味かろうが、いい値がします。でも日本では、一皿100円〜の回転寿しを始め、お手頃価格の寿司がたくさんあります。さらに回転寿しが払えない時でも、さらに奥の手があります。スーパーに夜の19時以降ぐらいに行くと、刺身やお寿司が安くなっています。例えば、この写真。店員が赤い魔法のステッカーを貼ると、ついさっきまで850円だった刺身が半額の425円に!不思議っ!

A Europa menjar sushi, bo o dolent, és molt car. Al Japó en canvi, és molt assequible. Hi ha molts “Kaiten sushi” de 100 iens, restaurants en els quals el sushi es desplaça mitjançant una cinta transportadora davant dels clients. Aquests restaurants són una bona opció. No obstant això, si no es pot gastar 1.000 iens per sopar, encara hi ha una opció més barata, no tan fresca ni tan bona, però segueix sent una bona opció per als amants del sushi “pobres”. Aquesta última opció consisteix a anar a comprar una capsa de sushi o sashimi al supermercat després de les 7 de la tarda, quan els preus solen baixar fins a la meitat. Així, per exemple, aquesta caixa de sashimi que costava inicialment 850 iens, després de les 7 de la tarda els empleats del supermercat van enganxar aquest adhesiu vermell a la caixa, reduint el seu preu a 425 iens.Més barat impossible!

In Europe eating sushi, good or bad, is very expensive. However in Japan it is very affordable. There are many 100 yen “kaiten sushi” places, those restaurants where sushi goes arround in a conveyor belt. So good deal. However, if you can not spend 1000 yen for dinner, there is still a cheaper option, not so fresh nor so good, but still an ok option for “poor” sushi lovers. The trick is buying a sushi or sashimi box in a supermarket after 7 pm, when prices usually drop down to half price. So, for instance, this sashimi tray was 850 yen, but after 7 pm the staff in the supermarket added this red sticker to the box, reducing it’s price to 425 yen. Unbeattable!

En Europa comer sushi, bueno o malo, es muy caro. Sin embargo, en Japón es muy asequible. Hay muchos “kaiten sushi” de 100 yenes, restaurantes en los que el sushi se desplaza mediante una cinta transportadora frente a los clientes. Así pues, son una buena opción. Sin embargo, si no se puede gastar 1000 yenes para cenar, todavía hay una opción más barata, no tan fresca ni tan buena, pero sigue siendo una buena opción para los amantes del sushi “pobres”. Esta última opción consiste en ir a comprar una caja de sushi o sashimi al supermercado después de las 7 de la tarde, cuando los precios suelen bajar hasta la mitad. Así, por ejemplo, esta bandeja de sashimi que costaba inicialmente 850 yenes, después de las 7 de la tarde los empleados del supermercado engancharon este adhesivo rojo a la caja, reduciendo su precio a 425 yenes. Más barato imposible!

No Response to “Cheap sushi for low budget economies!”

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>