Meeting with a scooter traveler!

先日、鳥取砂丘からキャンピングカーに戻って来ると、車の前で女の子が待っていました。その人は私たちを待っている間、JPPのサイトやブログを見ていてくれたようです。なんとこの女性、1人で50ccのスクーターで日本一周をしているとのこと。私たちを2時間も待ってくれていたそうです。安全な旅を続けて、またどこかで会いましょう!

L’altre dia, al tornar de les dunes de Tottori, ens vam trobar amb una noia esperant-nos a la nostra autocaravana. Havia vist l’adhesiu de JPP i juntament amb un altre noi que va conèixer allà, van estar fent un cop d’ull a la nostra pàgina web. La veritat és que ella també està viatjant per tot el Japó, però amb un ciclomotor de 50cc! Després d’esperar-nos durant gairebé dues hores, va aconseguir el que volia, fer-se una foto amb nosaltres. Així que nosaltres vam fer el mateix. Bon viatge i fins a la propera!

The other day, when we came back from Tottori dunes, we found a girl waiting for us next to our camping car. She had seen the sticker and together with another guy she met there, they were taking a look at our website. She is actually traveling all over Japan with a 50cc scooter. She was waiting for us for more than two hours! Safe trip and see you next time!

El otro día, a la vuelta de las dunas de Tottori, nos encontramos con una chica esperándonos junto a nuestra autocaravana. Había visto el adhesivo de JPP y junto con otro chico que conoció allí, estuvieron echando un vistazo a nuestra página web. La verdad es que ella también está viajando por todo Japón, pero con un ciclomotor de 50cc. Después de esperarnos durante casi dos horas, consiguió lo que quería, hacerse una foto con nosotros. Así que nosotros hicimos lo mismo. ¡Buen viaje y hasta la vista!

One Response to “Meeting with a scooter traveler!”

  1. Anna Grau says:

    Tots viatjant a la descoberta d’aquest país que, pel que veiem, és meravellós. També és bona idea de fer-ho amb ciclomotor. I està molt bé que us esperin a l’autocaravana, això és que el vostre projecte, ara ja fet una realitat, desperta molt interès.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>