Hirayunomori onsen!

普段は、日没まで写真を撮っているので、温泉に行く時間帯は、どうしても夜の8時〜11時ごろになってしまします。なので、夜に山奥にある秘湯などを訪れる事は出来ず、一番近い温泉や銭湯になってしまします。でもこの度、北アルプスに来ている時に、昼間に平湯温泉に行く事ができました。とっても気に入ったので、ちょっと紹介。平湯温泉「ひらゆの森」には、とても感じのいい内湯、そして7つの露天風呂があります。7つの露天風呂はそれぞれ温度が微妙に違い、自分に合ったお風呂に浸かれます。ここは旅館部屋とコテージがあり宿泊もでき、レストランもあります。敷地は美しい森に囲まれ、小川が流れ、とても気持ちいい所です。

Normalment fem fotos mentre hi ha llum del dia i fins que es fa de nit, així que acabem arribant als banys termals entre les 8 i les 11 de la nit. És per aquesta raó que no podem anar a onsens increïbles perduts a la muntanya cada dia. Però durant la nostra visita als Alps japonesos vam tenir la sort de poder anar al Onsen Hirayunomori per la tarda. Ens va agradar tant que vam voler ensenyar-vos aquest lloc. Un bany interior preciós i set banys a l’aire lliure amb temperatures diferents, per a tots els gustos. També tenen habitacions i cabanes per passar la nit i un parell de restaurants. Tot envoltat de natura salvatge. Fins i tot hi ha un riu que travessa el lloc. Immillorable!

We usually take pictures with daylight, so we end up going to onsens at night, between 8 pm and 11pm. That’s why we can’t go to amazing onsens lost in the mountain everyday. But on our visit to the Japanese alps we had the change to go to Hirayu onsen in the early afternoon. We liked it so much that we wanted to show you this place. One beautiful bath inside and seven outdoor baths with differents temperatures, for all tastes. They also have rooms and cottages to spend the night and a couple of restaurants. All sorrounded by wild nature and even a stream crossing the whole place. Unbeatable!

Normalmente hacemos fotos mientras haya luz del día y hasta que se hace de noche, así que terminamos llegando a los baños termales entre las 20:00 y las 23:00 de la noche. Es por esta razón que no podemos ir a onsens increíbles perdidos en la montaña todos los días. Pero en nuestra visita a los Alpes japoneses tuvimos la suerte de poder ir al onsen Hirayunomori por la tarde. Nos gustó tanto que quisimos enseñaros este lugar. Un baño interior hermoso y siete baños al aire libre con temperaturas diferentes, para todos los gustos. También tienen habitaciones y cabañas para pasar la noche y un par de restaurants. Todo rodeado de naturaleza salvaje. Hasta un río que cruza el lugar. Inmejorable!

2 Responses to “Hirayunomori onsen!”

  1. Anna Grau says:

    Estan molt bé aquests onsens i crec que després d’un dia de feina poden ser molt relaxants

  2. Tona says:

    Jo també penso que ha d’estar molt bé poder anar a un onsen com aquest. Ara mateix ja hi seria.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>