Enjoying Blackrapid revolutionary straps!

数週間前に米国シアトルに拠点を置くカメラのストラップ会社ブラックラピッドからメールが来ました。JPPを大変気に入ってくれたこのストラップ会社、私たちに彼らの新しいストラップRを使って欲しいとの事でした。ブラックラピッドのストラップは革新的で、カメラを逆さまに掛けます。また、瞬時に写真が撮れるようにデザインされ、カメラマンの悩みである首の痛みを軽減してくれます。という訳で、私たちは今、このストラップが気に入り、カメラを逆さまにぶら下げています!

Fa unes setmanes vam rebre un correu electrònic de Blackrapid, una empresa de Seattle especialitzada en corretges per a càmeres. S’havien assabentat sobre el JPP a Internet i els hi va agradar molt la idea. Tot seguit ens van enviar les seves noves corretges R perquè les poguéssim utilitzar per al nostre projecte! Blackrapid ha desenvolupat una nova i revolucionària manera de portar les càmeres, que evita mal de coll i d’esquena, i que permet tenir la càmera sempre a punt per disparar. Així que aquí estem, portant les càmeres penjades del revés, un sistema molt més còmode i pràctic!

A few weeks ago we got an email from Blackrapid, a photo-strap company from Seattle. They had found out about JPP on Internet and they liked it a lot. They wanted to send us their brand new R-straps so we could use them for our project! Blackrapid has developed a revolutionary new way of carrying cameras, to avoid neck and back pain, and having the camera always ready to shoot. So here we are, carrying the cameras upside down in a much comfortable way, with no more neck pain!

Hace unas semanas recibimos un correo electrónico de Blackrapid, una empresa de Seattle especializada en correas para cámaras. Se habían enterado a cerca de JPP en Internet y les gustó mucho la idea. Así que nos mandaron sus nuevas correas R para que las pudiéramos utilizar para nuestro proyecto! Blackrapid ha desarrollado una nueva y revolucionaria forma de llevar las cámaras, que evita dolor de cuello y espalda, y permite tener la cámara siempre lista para disparar. Así que aquí estamos, llevando las cámaras colgadas del revés, un sistema mucho más cómodo y práctico.

5 Responses to “Enjoying Blackrapid revolutionary straps!”

 1. Anna Grau says:

  Molt bé nois!!!! Cada dia sou més famosos. Us ho mereixeu. Jo estic mirant el partit del Barça i com que estic nerviosa, aprofito per escriure-us i dir-vos una vegada més el que admiro el vostre projecte. Que hi hagi més i més adhesions…

 2. Anna Grau says:

  Esteu guapíssims! No coneixia les aficions del Toru pels barrets.

 3. Sergi says:

  Finalment, me’n adono de quines màquines feu servir per tira la pel·licula.

  Salut.

 4. Glauka says:

  Funcionen o què???? No fotis que no fa mal de coll???? Bona sessió de modelatge… jajajajaja

 5. JPP says:

  Funcionen molt bé! És un sistema revolucionari i molt inteligent, tot i que potser és millor la de dues camares … però l’altre també va bé!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>