JPP recomended by Ciberpaís!

ジャパン・フォト・プロジェクトのホームページがエル・パイス(スペインで最も有力な日刊紙)のテクノロジーと写真に関する紙面「サイバー・パイス」に紹介されました。

La pàgina web de The Japan Photo Project va aparèixer al Ciberpaís com a web recomanada. El Ciberpaís és un suplement de tecnologia i fotografia del diari El País!

The Japan Photo Project website was recomended in Ciberpaís, a technological and photography related magazine that comes with El País, the most important newspaper in Spain!

La página web de The Japan Photo Project apareció en el Ciberpaís como web recomendada. El Ciberpaís es un suplemento de tecnología y fotografía del periódico El País!

5 Responses to “JPP recomended by Ciberpaís!”

 1. Arkadia says:

  Anda, y cuando yo os recomendé no dijisteis nada!… :p Enhorabuena, un saludo :*

 2. Anna Grau says:

  Per molts anys, senyors, cada dia més sorpreses, n’hi ha de molt bones com aquesta i la de l’ordinador que no ho és tant i comprenc que estiguis molt enrabiada, però també són coses que passen a la vida, ja se sap. Ara semblo una vella com el que sóc, però, atès que toca aguantar les coses tal i com arriben, cal gaudir de les més bones per si fós el cas que no passessin una altra vegada. Ànims i petons

 3. Yoshi says:

  That’s great!!!
  That’s very good news.

 4. takeshi says:

  トール&ティナ
  早いものでもう3ヶ月、10000km走破までもうすぐ!
  写真を見て日本の風景の美しさと人の温かさをあらためて
  感じたし、ティナ目線の日本も新鮮でめっちゃおもしろい!
  これからも安全運転で良い旅を!

 5. BERTO says:

  FELICITATS……
  NO ES MOCO DE PAVO SORTIR A EL PAIS…
  HAVEU TINGUT ALGUN CONTACTE PER AQUEST REPORTATJE?? ALGUN NOVA RELACIO PER AIXO???
  MOLT PERO QUE MOLT BE….

  BERTO

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>