Monthly collaboration with Auto Camper!

先月、日本のキャンピングカー雑誌「オートキャンパー」での連載を始めました。毎月、1ページ、写真とキャンピングカーでの旅の経験を書いています。これは、第1回目のページです。

El mes passat vem començar a col·laborar amb una revista d’autocaravanes japonesa, anomenada Auto Camper, on cada mes publicarem una pàgina amb imatges i experiències del viatge. Aquesta pàgina és la primera de la sèrie.

Last month we start to collaborate with a Japanese camping car magazine, called Auto Camper, where every month we will publish one page with our pictures and our experiences. This is the first page of this new series.

El mes pasado empezamos a colaborar con una revista japonesa de autocaravanas, llamada Auto Camper, donde cada mes publicaremos una página con nuestras experiencias y nuestras fotos. Esta es la primera página de la serie.

2 Responses to “Monthly collaboration with Auto Camper!”

  1. Anna Grau says:

    Molt bé nois, veig que us espabileu molt i molt. Jo estic encantada, ja ho sabeu i tot m’agrada molt. Us vaig seguint igual sempre, encara que me n’adono que no estic tan comunicativa com abans, però el fet és que també m’he canviat l’ordinador i estic resolent les coses jo soleta com puc perquè ja sabeu que també m’agrada fer-ho. I això entretent molt.
    Bé espero que no tingueu tan fred ara que aneu més al sud…

  2. rodolfo says:

    ciao. sono molto appassionato di mini camper fino a 5 metri.come fare per avere del materiale/foto di questi bellissimi camper/van giapponesi?io vivo nel mio camper già da 3 stagioni e mi trovo molto bene.grazie e tanti auguri per la nuova collaborazione coi jap.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>