Pictures I shouldn’t take with iPhone…

iphoneのカメラ中毒になっちゃって、ときどき一眼レフカメラを持ってるのを忘れてしまいます。これらは、iphoneで撮ったお気に入りの写真だけど、一眼レフで撮るべきでした。。。瞬時に手元にあるiphoneで撮ったけど、大間違い!お気に入りの写真が数メガピクセルしかないなんて、、、

Estic tan enganxada a la càmera de l’iPhone que a vegades m’oblido que tinc una càmera rèflex d’alta qualitat amb mi! Aquestes són un parell de les fotos que hauria d’haver fet amb ella, però no vaig tenir temps de pensar-ho bé, i la meva primera reacció va ser encendre la càmera de l’iPhone. ¡Greu error! Ara tinc 2 fotos que m’agraden molt amb només alguns megues cadascuna …

I am so addicted to iPhone’s camera that sometimes I forget I have a DSRL high quality camera with me! These are a couple of pictures I should have taken it with it, but I had no time think well and my first reaction was to turn on the iPhone camera. Mistake!!!! Now I have 2 pictures I like a lot with only some megas each…

Estoy tan enganchada a la cámara del iPhone que a veces me olvido que tengo una cámara réflex de alta calidad  conmigo! Estas son un par de las fotos que debería haber tomado con ella, pero no tuve tiempo de pensarlo bien, y mi primera reacción fue encender la cámara del iPhone. ¡Grave error! Ahora tengo 2 fotos que me gustan mucho con sólo algunos megas cada una …


2 Responses to “Pictures I shouldn’t take with iPhone…”

  1. Isa says:

    M’ecanta la foto dels peques! És com un microbus descapotable! ja ja

  2. Glauka says:

    Projecte iPhone… també entren!!! Són molt guapes!!!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>