The world through a hole (Tina)

私は写真が大好きです。写真家になってなかったら、今何をしてるかは全く想像がつきません。でも、時々、カメラを持たずに世界を旅行するってどんな感じだろうと思います。私はいつも重たい機材を持ち歩いているので、ガイドブック一つ、いやそれも無しで歩いている観光客を見るとちょっと、うらやましくなります。それは旅行者が重たい荷物を持っていないだけでなく、私がビューファインダーを通して世界を見ている間、彼らは肉眼でいろんな物を見てるからです。私は旅から帰ってから、自分の撮った写真で、訪れた場所を肉眼でゆっくり見ることができるからです。でも、カメラを持たない時はいつも後悔するので、カメラ無しで歩く事は無理だし。。。結局の所、私は世界を24×36で切り取って見るしかないようです。(ティナ)

M’apassiona la fotografia, i si no fes fotos no sé molt bé què estaria fent ara mateix. Però, a vegades em pregunto què es deu sentir viatjant pel món sense una càmera. Estic habituada a carregar material fotogràfic força pesat quan faig fotos, però tot i això sovint em miro els turistes que només porten una guia (o a vegades ni tansols això) amb una mica d’enveja. No és només perquè no porten pes, sino perquè ells disfruten del món que veuen amb els seus dos ulls ben oberts, mentres jo intento encuadrar-lo a través del visor. Quan torno d’un viatge sovint no estic molt segura del que he vist, i necessito fer una ullada a les fotografies per poder tenir una opinió del lloc que he visitat. Per altra banda, quan intento no portar càmera, al final sempre m’acabo arrepentint. Al cap i a la fi, tinc la necessitat de tallar el món a trocets, normalment en format 24×36, per recordar-lo … (Tina)

I love photography, and if I didn’t take pictures I am not sure what I would be doing right now. However, sometimes I wonder how I might feel to travel all over the World without camera. I am used to carry heavy equipment all the time but I always look at tourists who only carry a small guide, or not even that, with a bit of jeaulosy.  Not only because of the lack of weight, but also because they enjoy the world with their two eyes wide open, while I try to frame it through a small viewfinder. When I come back from a trip I am not sure of what I have seen, and I need to take a look at the pictures to have an opinion about the place I have visited. On the other side, when I try not to carry cameras, I always end up regretting it. After all, I need to cut out the world in a 24×36 shape, to remember it … (Tina)

Me apasiona la fotografía, y si no hiciera fotos no sé muy bien que estaría haciendo ahora mismo. Pero, a veces me pregunto qué se debe sentir viajando por el mundo sin cámara. Estoy acostumbrada a cargar con material fotográfico pesado cuando hago fotos, pero aun así con frecuencia miro a los turistas que solo llevan una guía (o a veces ni tan siquiera eso) con un poco de envidia. Y no solo porque no llevan peso, sino porque ellos disfrutan del mundo que ven con sus dos ojos bien abiertos, mientras yo intento encuadrarlo a través del visor. Cuando vuelvo de un viaje con frecuencia no estoy muy segura de lo que he visto, y necesito echar un vistazo a las fotografías para tener una opinión del lugar que he visitado. Por otro lado, cuando intento no llevar cámara, al final siempre termino por arrepentirme. Al fin y al cabo, tengo la necesidad de cortar el mundo en trocitos, normalmente en formato 24×36, para recordarlo … (Tina)

3 Responses to “The world through a hole (Tina)”

 1. pramundo says:

  Los sigo desde que encendieron la autocaravana. Están haciendo lo que para mí sólo es un sueño, por lo que sí, les tengo cierto grado de envidia.
  Me pasa lo mismo que a vos, a veces después de un viaje tengo que ponerme a ver la (insana) cantidad de fotos que hice para decir “estuve ahí”.

  Saludos y mucha suerte!!!

 2. JPP says:

  Buenas!
  Lo de la envidia parece ser que es un sentimiento muy extendido … así que nada …
  Muchas gracias por escribirnos y piensa que los sueños a veces se hacen realidad!
  Saludos,
  Tina

 3. Anna Grau says:

  Hola Tina! Estàs guapíiiiiiiiiiiiissima a la foto i se us veu molt entusiasmats als dos. Tens raó amb tot el que dius, perquè a mi també em passa, encara que tan sols porto maquinetes de joguina comparades amb la teva. Ja s’ha arreglat l’objectiu del Toru? Torno a dir que descanseu de tant en tant que és molt important i que teniu un any per davant, encara que m’ho passo molt i molt bé seguint-vos.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>