New logos on our Motor Home!

私たちのキャンピングカーの後部には、当プロジェクトのスポンサーのステッカーが貼られていますが、自分たちのロゴステッカーをキャンピングカーの前部と側部に貼る事にしました。そこで、ステッカーをスポンサーのステッカー作りをお願いした、ステッカースタイルドットコム社に再度お願いした所、社長が私たちのホームページを見て気に入って下さり、「プロジェクトの成功のためと」今回の私たちのロゴステッカーを提供してくれることになりました!何もお願いしていない所からの協賛だけに、うれしいばかりです。ありがとうございました!

Hem decidit posar el nostre logo a la part frontal i en un dels costats de l’autocaravana. (Ja havíem posat els logos dels nostres patrocinadors a la part posterior anteriorment). La setmana passada vam demanar els nous adhesius a Sticker-Style.com, la mateixa empresa que havia fet els adhesius dels nostres sponsors unes setmanes abans. Al dia següent d’haver-los encarregat, el president de l’empresa ens va enviar un correu electrònic dient-nos que havia vist la nostra pàgina web i que li agradava molt el projecte, i volia donar-nos els adhesius gratuïtament per ajudar-nos, perquè el projecte sigui un èxit! Estem molt sorpresos i molt contents perquè no ens ho esperàvem en absolut. Moltes gràcies!


We have decided to place our logo at the front and on one of the sides of our motor home. (We already had placed the logos of our sponsors on the backside of our motor home.) So, we ordered the new stickers to Sticker−Style.com, a sticker company who made the stickers of our sponsors’ logos before. Then, the president of the sticker company sent us an email saying that he saw our website and liked it a lot, and wanted to give us the stickers for free to help us with the project, to make it a successful project! We were very surprised and extremely glad because we did not expect it at all. Thank you so much!

Hemos decidido colocar nuestro logo en la parte frontal y en uno de los lados de la autocaravana. (Ya habíamos puesto los logos de nuestros patrocinadores en la parte trasera anteriormente). La semana pasada pedimos los nuevos adhesivos a Sticker-Style.com, la misma empresa que había hecho los adhesivos de nuestros sponsors unas semanas antes. Al día siguiente de hacer el encargo, el presidente de la empresa nos envió un correo electrónico diciéndonos que había visto nuestra página web y que le gustaba mucho el proyecto, y quería darnos los adhesivos gratuitamente para ayudarnos, ¡para que el proyecto sea un éxito! Estamos muy sorprendidos y muy contentos porque no nos lo esperábamos en absoluto. ¡Muchas gracias!


7 Responses to “New logos on our Motor Home!”

 1. Anna Grau says:

  Molt maca la caravana amb els logos, però vosaltres ho esteu més. Potser un pèl seriosos. Que havíeu posat l’automàtic?

 2. JPP says:

  Correcte, era el disparador automàtic i el fred terrible que feia!! Gràcies!

 3. fidel valle+ merce cruells says:

  Tina i Toru,
  Gràcies a la Montse (Faura), hem entrat al vostre blog. Esta molt currat.
  Ens entusiasma la vostra idea de voltar pel Japó.
  Seguirem el vostre itinerari i les vostres aventures amb gran interés.
  Ànim!
  Ben cordialment
  Merce i Fidel

 4. JPP says:

  Hola Merce i Fidel!
  Estarem encantats de que ens aneu seguint!!! Per cert, Ine molt maco!!! :)

 5. Glauka says:

  Què guapa queda la motorhome nens!!!!! I la foto amb el Toru dintre la vostra casa, maca maca. Quin punt el regal dels stickers, merescut sens dubte, però un detallàs!!!!

  Bon camí!!!

 6. Isa says:

  M’ENCANTA aquesta foto! ;-)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>