We got the keys of the JPP official camping car!

2009年11月27日、ナッツ社、荒木賢治社長から、JPPのキャンピングカーの鍵を受け取りました。ナッツ社は当プロジェクトのため、1年間、キャンピングカー「ボーダー」を提供してくれます。ボーダーは全長5.995m、全幅2.15m、全高2.9mのキャンピングカーです。この車両を準備して下さった、ナッツ社の全員の方にお礼を申し上げます!

El dia 27 de desembre de 2009 vem rebre les claus de l’autocaravana de JPP de les mans del Senyor Kenji Araki, president de l’empresa Nuts Rv. Aquesta empresa és la que ens cedeix l’autocaravana durant un any per dur a terme el projecte. L’autocaravana Border medeix 5.995 metres de llarg, 2.15 d’ample i 2.9 metres d’alçada. Moltes gràcies a l’equip de Nuts Rv!

On December 27th 2009 we got the keys of the JPP camping car from Mr. Kenji Araki, Nuts Rv’s president. Nuts Rv is the company that has lended us the car to carry out this project for a year. The Border camping car is 5.995 meters long, 2.15 wide and 2.9 meters high. Thank you very much Nuts Rv team!

El día 27 de diciembre de 2009 recibimos las llaves de la autocaravana de JPP de las manos del Señor Kenji Araki, presidente de la empresa Nuts Rv. Esta empresa es la que nos cede la autocaravana durante un año para llevar a cabo el proyecto. La autocaravana Border mide 5.995 metros de largos, 2.15 de ancho y 2.9 metros de alto. Muchas gracias al equipo de Nuts Rv!

4 Responses to “We got the keys of the JPP official camping car!”

 1. BERTO says:

  finalmente la teneis….
  FELICIDADES….y ya soo quedan 2 dias…
  abrazos desde BARCELONA de tu primo…

 2. Sempre he envejat la gent amb empenta que sap viure la vida com vosaltres.
  El projecte és apassionant i carregat de possibilitats. D’altra banda podeu fer una cosa qeu normalment no es pot fer per raons obvies de temps: el fotoperiodisme artístic.
  Els encàrrecs fotoperiodísstics sempre són per “ahir”. En canvi vosaltres podreu fer cada foto i retocar-la al gust sense presses.
  Si jo tingués la fortuna de fer aquest viatge faria una triple vessant:
  1. Una sèrie en la que es mostrés que els japonesos són com tothom en la seva essència humana.
  2.Una sèrie en la que es mostrés que antropològicament els japonesos no són com tothom.
  3. Una sèrie en que es mostrés que els japonesos no són com tothom creu (anti-tòpic, anti-arquetips, anti-stockimageslike)
  I per últim una darrera sèrie que podria anomenar-se “fòssils espirituals” una sèrie molt especial que mostraria tot allò essencialment japonès que encara es conserva en deternminats indrets però que irremediablement desapareixerà.
  Bona sort i bon any!

 3. JPP says:

  Hola Josep! Gràcies per les teves paraules!
  De fet tenim previst fer diferents tipus de reportatges durant l’any en els quals es reflexarà en part totes les idees que ens comentes! Potser el reportatge que més s’assembli és un que es titularà “Handmade Japan”, amb el que volem fotografiar tota aquela gent que fa productes japonesos fets a mà i que molt probablement desapareixerà aviat! En viatges anteriors hem conegut a un parell d’artistes de l’origami i les kokeshis i eren gent apassionant!
  Mercis per les teves idees!!

 4. JPP says:

  Merci guapo!!! Estem a tope!!!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>