JPP sub-project: Souvenirs from Japan (by Tina)

souvenirs Osaka-web

ジャパン・フォト・プロジェクトは志の高い写真プロジェクトですが、今から、私(ティナ)が紹介する、このようなオフ・プロジェクトも含まれています。『日本からのお土産』は日本各地で売られるお土産を買い、そのお土産を通して、日本を垣間みようと言う試みです。もちろん、私のショッピング熱(スーパーマーケットから服まで買い物大好き!)を満足させるためもありますが、プロジェクト後の写真展にこれらの全国から集めたお土産を展示したいと思っています。じゃ、ここで、私の最初の日本からのお土産を紹介します。大阪から3つ。大阪弁会話辞書、大阪名物通天閣のペットボトル水、そして、大阪のシンボル食い倒れ人形です!

The Japan Photo Project és un ambiciós projecte fotogràfic, però a més a més, també engloba altres petits projectes com aquest que ara us presento jo (Tina). “Souvenirs from Japan” consisteix en comprar souvenirs de diferents llocs del Japó per tal de mostrar el país mitjançant els objectes que el defineixen, o potser millor, que l’intenten resumir en una petita peça. D’aquesta manera, per una banda puc satisfer la meva passió consumista (m’encanta comprar, ja sigui al súper o en una botiga de roba, tot em va bé!) i per l’altra començo una col·lecció d’objectes que m’agradaria expossar paral·lelament al projecte fotogràfic, com a complement de l’exposció. Doncs res més. Ara que ja sabeu de què va, aquí us presento els primers tres souvenirs d’Osaka. Per una banda trobem un llibre on s’explica el dialecte de Kansai (tant diferent del de Tokio que n’han fet un llibret i tot!), una ampolla d’aigua amb la forma d’una de les torres més famoses de la ciutat, la Torre Tsuutenkaku, i el ninot Kuidaore Ningyo, un simbol d’Osaka on tothom s’hi fa fotos.

The Japan Photo Project is an ambitious photographic project, but also includes other small projects as well as this one that now I (Tina) present. “Souvenirs from Japan” consists of buying souvenirs from different places in Japan to show the country through the objects that define it, or perhaps better, that attempt to summarize in a small piece. So, on one side I can satisfy my consumist passion (I love to shop, whether it is in the supermarket or a clothing store, everything is good for me!), and on the other side I start a collection of objects that I would like to showcase alongside the photography project to complement the exhibition. That’s it. Now that you know about it, here I present the first three souvenirs from Osaka. First, we find a book that explains the Kansai dialect (so different from Tokyo that a guidebook has been written about it!), a bottle of water with the shape of one of the most famous towers of the city, Tower Tsuutenkaku , and Kuidaore Ningyo, a symbol of Osaka with whom everyone takes pictures.

The Japan Photo Project es un ambicioso proyecto fotográfico, pero además, también engloba otros pequeños proyectos como este que os presento yo (Tina). “Souvenirs from Japan” consiste en comprar souvenirs de diferentes lugares de Japón para mostrar el país mediante los objetos que lo definen, o quizás mejor, que lo intentan resumir en una pequeña pieza. De esta manera, por un lado puedo satisfacer mi pasión consumista (me encanta comprar, ya sea en el súper o en una tienda de ropa, todo me va bien!), y otro lado empiezo una colección de objetos que me gustaría exponer paralelamente al proyecto fotográfico, como complemento de la exposición. Pues nada más. Ahora que ya sabéis de qué va, aquí os presento los primeros tres souvenirs de Osaka. Por un lado encontramos un libro donde se explica el dialecto de Kansai (tan diferente del de Tokio que han hecho un libro y todo!), una botella de agua con la forma de una de las torres más famosas de la ciudad, la Torre Tsuutenkaku, y el muñeco Kuidaore Ningyo, un símbolo de Osaka donde todo el mundo se hace fotos.

2 Responses to “JPP sub-project: Souvenirs from Japan (by Tina)”

  1. xavier says:

    Hmmmm, la meva filla te un souvenir del japo molt especial que li ha portat el tio (des de’l Japo) i que casi ni s’ho podia creure quant el va veure amb el seu farcellet. :)

  2. JPP says:

    Quina sort tenen algunes nenes!!!! I que xulo que és això del tió!!!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>