My souvenir collection … is growing! (Tina)

JPPの旅を始めて以来、日本の行く先々で日本のお土産を買っています。実際、多くの人が思い浮かべる「お土産」でないものもありますが、私がしたいのは、これらのものを通して日本の文化を垣間みようということです。これらの写真は、ここ数ヶ月に買ったお土産です!(ティナ)

Des de que vam començar l’aventura del JPP vaig decidir comprar souvenirs japonesos de tot el país. Alguns d’ells no són realment souvenirs, o com a mínim no en la forma en que moltes persones entenen els souvenirs. No obstant això, la meva idea és tractar de mostrar una part de la cultura japonesa a través d’ells. Aquí hi ha alguns dels objectes que he comprat durant els últims dos mesos! (Tina)

Since we started the JPP adventure, I decided to buy japanese souvenirs from all over the country. Some of them are not real souvenirs, or at least not in the way many people understand as souvenirs. However, my idea is to try to show a part of Japanese culture through them. Here are some of the objects I have bought during the past couple of months! (Tina)

Desde que empezamos la aventura de JPP decidí comprar souvenirs japoneses de todo el país. Algunos de ellos no son realmente souvenirs, o al menos no en la forma en que muchas personas entienden los souvenirs. Sin embargo, mi idea es tratar de mostrar una parte de la cultura japonesa a través de ellos. Éstos son algunos de los objetos que he comprado durante los últimos dos meses! (Tina)