Living and working in 10 square meters …

このプロジェクトの最も難しい点は、10平米のスペースで生活をし、仕事をすることです。でも、一日中のほとんどは、外で写真を撮っているので、キャンピングカーに帰ってきたときは、やっぱりホッとします。ただ、週に2日間は、現像、リタッチング、アップロードなどで、キャンピングカー内でみっちり過ごします。さすがに、ずっと中にいると、もう少しスペースが欲しくなります。特に、テーブルなどを外に出せない冬は。でも、ボーダーは、本当に快適で、週に1日は、広いスペースを満喫するために、ホテル等に泊まることになるだろうと思ってましたが、今の所、その必要もなく快適に過ごしてます!

Un dels grans reptes d’aquest projecte és sobreviure durant un any vivint i treballant en 10 m2. No obstant això, tenint en compte que passem la major part del temps fent fotografies fora, hem d’admetre que una vegada que tornem a la nostra autocaravana, estem més que feliços de ser a “casa”. Un parell de dies a la setmana mirem de no sortir i no fer fotos, per poder retocar, revelar i pujar fotos. I aquests dies, he d’admetre, 10m2 no són suficients, si més no a l’hivern! No obstant això, la nostra autocaravana Border és molt, molt còmoda! Pensàvem que aniríem a un hotel un cop per setmana per sentir l’amplitud d’una habitació gran, però fins ara no ens ha fet cap falta!

One of the biggest challenges of this project is to survive for one year living and working in 10 m2. However, having into account that we spend most of the time taking pictures outside, we have to admit that once we come back to our motor home, we are more than happy to be at “home”. A couple of days a week we try not to take pictures and stay inside, so we can retouch, process and upload the pictures. When we stay working inside, I have to admit, 10m2 are not big enough. But our Border motor home is really really comfortable! We thought we would go to a hotel once a week to feel  a bigger space, but so far we have not gone to any!

Uno de los mayores retos de este proyecto es de sobrevivir durante un año viviendo y trabajando en 10 m2. Sin embargo, teniendo en cuenta que pasamos la mayor parte del tiempo haciendo fotografías fuera, tenemos que admitir que una vez que volvemos a nuestra autocaravana, estamos más que felices de estar en “casa”. Un par de días a la semana tratamos de no salir y no hacer fotos, para poder retocar, revelar y subir fotos. Y esos días, tengo que admitir, 10m2 no son suficientes, al menos en invierno! Sin embargo, nuestra autocaravana Border es muy, muy cómoda! Pensamos que iríamos a un hotel una vez por semana para sentir la amplitud de una habitación grande, pero hasta ahora no nos ha hecho ninguna falta!