Mo … motor what? Ah motorhome! (by Tina)

もし占い師に数年前、私が将来キャンピングカーで生活する事になると聞いていても、きっと微塵も信じなかったわ。実際、キャンピングカーを借りたりして自分が運転するなんて想像もしなかったし、トッラクのような巨大なキャンピングカーなんて、なおさら!人生って不思議なもので、本当に驚が多いとつくづく思う。キャンピングカーでこのプロジェクトをしようと思ったのは、このプロジェクト自体のアイデアを思いついて数分後のこと。実際、キャンピングカー無しでこのプロジェクトは出来ないと思う。2週間、キャンピングカー生活をしてみて、今の所、この分だと1年間はキャンピングカーで生活できそう。好きな所で寝れて、どこでも料理が出来て、仕事もできるからこそ、このプロジェクトにはぴったり。365日、毎日ホテルを探すことなんかできないし、、毎日、ホテルで荷物をするなんて気が遠くなるし、、、、(ティナ)

Si un endeví m’hagués dit fa uns anys que en el futur em passaria un any de la meva vida en una autocaravana … no m’ho hauria cregut ni per un segon. De fet, mai abans havia considerat la possibilitat de conduir, llogar or tenir una autocaravana, i encara menys una que sembla més un camió que una altre cosa! La vida, increíble com és, no deixa de sorprendre’ns dia a dia. La idea de dur a terme aquest projecte amb una autocaravana va sorgir pocs minuts després de que se’ns ocurregués la idea del projecte en sí. I la veritat és que no veiem cap altre manera de fer-lo possible. Després de dues setmanes d’autocaravana, tenim la sensació de que conseguirem aguantar tot l’any sense massa problemes. Creuem dits! Poder dormir a qualsevol lloc i en qualsevol moment, poder cuinar a qualsevol lloc i en qualsevol moment o inclús treballar a la nostra oficina portàtil a qualsevol lloc i en qualsevol moment és el que fa que aquest estressant i alhora increíble projecte sigui una realitat! No vull ni pensar en haver de buscar una habitació d’hotel per cada nit, 365 nits seguides, i encara menys fer i desfer maletes … (Tina)

If a fortune teller would have told me a few years ago that in the future I would spend a year in a camping car … I would have not believed it for a second. In fact, never before in my life I considered the idea of driving, renting or owning a camping car, and even less one that looks more like a truck! Life, amazing as it is, keeps surprising us day after day. The idea of carrying out this project with a camping car came just a few minutes after the idea of actually doing this project. And the truth is that we don’t see any other way of making it possible. After two weeks of camping car life, we have the feeling that we will be able to make it through the year without many problems! Fingers crossed! Being able to sleep anywhere, at any time, or cooking anywhere, at any time, or even working in our mobile office anywhere, at any time is what makes this stressing but amazing project possible! I don’t even want to start thinking of finding a hotel for every night, 365 nights in a row, and even less thinking of packing and unpacking all day … (Tina)

Si un adivino me hubiera dicho hace unos años que en el futuro pasaría un año de mi vida en una autocaravana … no me lo habría creído ni por un segundo. De hecho, nunca antes había considerado la posibilidad de conducir, alquilar o tener una autocaravana, y mucho menos una que parece más un camión que otra cosa! La vida, increíble como es, no deja de sorprendernos día a día. La idea de llevar a cabo este proyecto con una autocaravana surgió pocos minutos después de que se nos ocurriese la idea del proyecto en sí mismo. Y la verdad es que no vemos ninguna otra manera de hacerlo posible. Tras dos semanas de vida en la autocaravana, tenemos la sensación de que conseguiremos aguantar todo el año sin demasiados problemas. ¡Dedos cruzados! Poder dormir en cualquier lugar y en cualquier momento, poder cocinar en cualquier lugar y en cualquier momento o incluso trabajar en nuestra oficina portátil en cualquier lugar y en cualquier momento es lo que hace que este estresante y a la vez increíble proyecto sea una realidad! No quiero ni pensar en tener que buscar una habitación de hotel cada noche, 365 noches seguidas, y menos aún pensar en hacer y deshacer maletas … (Tina)